Ernst Cochlovius

France Services Intermediair = Ernst Cochlovius ;  gebaseerd op 35 jaar ervaring van Ernst Cochlovius in zo goed als alle “takken van sport” van de vastgoed wereld, waarbij hij voor een ontelbaar aantal opdrachtgevers in zowel binnen-als buitenland van naam en faam heeft mogen werken, en daarmee een netwerk van onschatbare waarde heeft weten op te bouwen.

Even terug in de tijd :

“In 1983 is mijn onroerend goed carrière begonnen, als Assistent-Makelaar in de woningmakelaardij, bij Voorberg Makelaardij in Rotterdam.

Ongeveer 4 jaar later trok de bedrijfshuisvesting mijn aandacht en heb ik tot 1995 gewerkt bij Rademaker Makelaars in Den Haag, waar ik naast alle facetten van de bedrijfshuisvesting, ook ervaring heb opgedaan in de beleggingsmakelaardij én projectontwikkeling.

De 3 jaar daaropvolgend stonden in het teken van de winkelmakelaardij, en werkte ik bij Frisia Makelaars (eveneens in Den Haag) als Retail adviseur, landelijk, voor diverse winkelketens.

Bij het Haagse kantoor De Haan Makelaars heb ik ervaring opgedaan in de agrarische makelaardij en onteigeningstrajecten begeleid.

In 2000 emigreerde ik naar Franrijk, en startte daar mijn eigen makelaarskantoor.  Ik heb toen Nederlandse cliënten geadviseerd en begeleid bij de aankoop van onroerend goed in de Franse Bourgogne.
Mijn kantoor Bourgogne Conseill Immobilier was gevestigd in het plaatsje Chagny, "au coeur des vignobles" (= temidden van het wijngebied), en aangesloten bij de (Franse) landelijke IMO Group.
Vanaf 2005 werkte ik, samen met 4 medewerkers vanuit 2 vestigingen, ook actief op de Franse particuliere onroerend goed markt

In januari 2009 verkocht ik het kantoor aan een Franse collega, en ben ik weer naar Nederland (Heeten - Overijssel) teruggekeerd.

Tot op de dag van vandaag ben ik nog altijd betrokken bij zeer uiteenlopende vastgoedopdrachten in Frankrijk, waarbij begeleiding en advies wordt gevraagd bij verkoop, aankoop, juridische situaties en vraagstukken.