Domaine La Flotte

Domaine La Flotte is een landgoed van 40 hectares met een prachtig uitzicht over de Pyreneeën. Domaine La Flotte is een oase van rust tussen de heuvels, bossen en weiden. Dit sfeervolle en comfortabele landhuis is op de ruines van een oude boerderij gebouwd. Luxueus, met ruime kamers en stijlvol ingericht. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer.

Domaine La Flotte ligt prachtig, omringd door ongerepte natuur. Geniet van de bloemen en planten om je heen. Vanuit het huis zijn er talloze korte en lange wandelingen mogelijk op het landgoed. Vind een schaduwrijke plaats om te lezen of weg te dromen. Doezel weg in een hangmat. Mediteer bij het gezang van de vogels. Er zijn geen buren, geen wegen, geen lawaai. Er is een klein rond zwembad met ligstoelen en een zonneweide. En het meer van Montbel is slechts 15 minuten rijden. Heerlijk buiten eten, als het weer het toelaat. Volop uitwisseling met gelijkgestemden of in stilte in de vlammen staren van het kampvuur.....met een goed glas wijn. Hier vindt iedereen wat hij/zij nodig heeft en vooral volop privacy, volop rust en ruimte.
Een klein landweggetje leidt naar een typisch Occitaans dorpje: Sonnac sur l'Hers en van daaruit is het nog een paar kilometer naar Chalabre.